A LINEUP OF SUPERSTARS

GLAM (Malaysia) - - Glam Santai -

Mercedes Benz C 43 4Matic Coupe bukan calang-calang. Ia direka dengan penuh kesempurnaan baik dari segi pecutan, kuasa, reka bentuk dan berkejuruteraan tinggi. Maka tidak hairanlah kenapa siri AMG terus mendapat permintaan paling hebat masa kini. Hanya dari sudut pandangan pertama, anda pasti dapat rasakan ada sesuatu yang berbeza mengenai Mercedes-AMG. Profil yang kemas, gerbang roda yang lebih luas dan ciri agresif MercedesAMG mengambil bentuk berdasarkan teknologi canggih yang berkerja penuh dedikasi di sebalik rupanya.

REKA BENTUK

KONTUR 720S DIINSPIRASI DARIPADA SILUET IKAN JERUNG PUTIH DI MANA REKA BENTUK DISERTAKAN FUNGSI YANG SEMPURNA. ALIRAN LANCAR GARISAN LUARAN MEMANIPULASI UDARA BERGERAK UNTUK MENGURANGKAN SERETAN DAN MENYEJUKKAN ENJIN. SEPERTI SENI KARYA GEOMETRI, TWINBERENGSEL PINTU DIHEDRAL MENYAPU KE DEPAN DAN KE ATAS, UNTUK MEMBUAT KELUAR DAN MASUK TANPA TENAGA DAN ELEGAN. SENTUHAN PELENGKAP BRIGHTWARE IRIDIUM DAN BUTIRAN DALAM GELAP DARIPADA SATIN GRAFIT.

KUASA PECUTAN

DILENGKAPI ENJIN M840T BARU DAN FEARSOMELY KUAT DENGAN 720PS. TEKAN BUTANG MULA DAN V8 TWIN-TURBO HIDUP DENGAN MENGGERAM KUAT YANG MEMBANGKITKAN DERIA ANDA. BERTENAGA, SETIAP BAHAGIAN UNIT 4.0 LITER INI DITAPIS UNTUK MEMAKSIMUMKAN KUASA DAN MENINGKATKAN KECEKAPAN BAHAN API.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.