Casa Subang lancar projek kediaman mampu milik di Ipoh

Harian Metro - - Bisnes -

Ipoh: Casa Subang Sdn Bhd (Casa Subang), pemaju terkemuka di Perak terutama di bandar raya ini melancarkan projek baru dinamakan Casa Idaman@Ipoh North yang juga projek Perumahan Penjawat Awam 1Malaysia (PPA1M).

Kediaman mampu milik ditawarkan pada harga paling kompetitif bermula daripada RM150,000 itu lebih rendah daripada pasaran sehingga 30 peratus.

Pembangunan rumah residensi berkualiti itu juga adalah pegangan bebas dan dibina di tanah yang kukuh.

Pengurus Pemasaran dan Jualan Casa Subang Keith Chan berkata, projek itu adalah bagi membantu penjawat awam membeli serta memiliki rumah berkualiti dengan harga lebih rendah daripada harga pasaran.

Menurutnya, kedudukan projek yang strategik, lengkap dengan kemudahan asas berdekatan seperti jarak ke AEON Mall Klebang hanya 2.5 kilometer (km), cadangan jalan raya baru yang akan dibina ke Tanjung Rambutan dan jarak ke pusat bandar cuma 15 kilometer amat memberi kelebihan kepada pembeli.

“Apartmen enam tingkat yang mempunyai tiga bilik tidur dan dua bilik mandi serta mempunyai keluasan 1,000 kaki persegi sangat sesuai untuk penginapan sekeluarga.

“Dengan gaya hidup moden, residensi ini juga menawarkan kediaman berpagar serta kemudahan berdekatan seperti surau, padang permainan, dewan serba guna, kedai runcit, kedai makanan dan sekolah,” katanya.

Keith berkata, bagi pelanggan yang berminat, projek itu ada menyediakan unit contoh siap di Lot 56505, Hala Klebang Restu 37, Medan Klebang Restu, Chemor, di sini, yang boleh dikunjungi setiap hari dari jam 10 pagi hingga 6 petang.

“Sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 05-2256888 dan talian hotline 1700-81-9695,” katanya.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.