Nota Cantik

Wangian dan Personaliti Anda

Jelita - - Muka Depan -

1 MEMBERSIH DAN MENGUNCI LEMBAPAN Bersihkan wajah dengan Pembersih Penghidratan Mendalam, RM18.75 (100gm). Kulit bersih dan cerah sekata dengan krim bertekstur ringan yang membersih dengan berkesan. Atau miliki kembali wajah anjal dan berseri dengan Buih Pembersih Berpelembap, RM23 (140ml).

2 MERANGSANG DAN MEMULIHKAN Booster Peremajaan Sel, RM70.30 (30ml) ini berfungsi mengaktifkan metabolisme sel untuk menentang kedutan dan menegangkan kulit. Ia juga tidak melekit dan sesuai untuk semua jenis kulit.

3 MEMPERCEPATKAN PEMULIHAN Kulit yang berusia mudah rosak akibat kekurangan kolagen dan elastin serta kehilangan lembapan. Selesaikan masalah ini dengan Serum Rawatan Intensif, RM62.85 (30ml).

4MELINDUNGI KULIT PADA SIANG HARI Krim Antipenuaan SPF27PA++, RM46.10 (30gm) mengandungi Carnosine yang bertindak sebagai antioksida berfungsi melindungi kulit di siang hari dengan meneutralkan radikal bebas agar kulit lebih elastik, cerah berseri dengan tona sekata.

5MEMBAIKI KULIT PADA WAKTU MALAM Bertindak efektif pada waktu malam, Krim Regenerasi Sel, RM49.30 (30gm) ini berfungsi mengurangkan kedutan agar kulit tampil anggun berseri, segar halus dan kekal lembap.

CARA GUNA Sapu dan urutkan serum sepenuhnya pada wajah dan leher. Teksturnya ringan dan mudah meresap pada kulit tanpa kesan melekit. Boleh digunakan selepas Penyegar atau Losyen Minuman Wajah SAFI RANIA GOLD.

CARA GUNA: Sapu dan urutkan krim sepenuhnya pada wajah dan leher. Boleh juga digunakan selepas menggunakan Losyen Minuman Wajah SAFI RANIA GOLD.

CARA GUNA Sapu pada wajah dan leher. Urut lembut dalam gerakan memusing.

CARA GUNA Sapu dan urutkan sepenuhnya pada wajah dan leher. Boleh juga digunakan selepas Penyegar atau Losyen Minuman Wajah SAFI RANIA GOLD.

CARA GUNA: Sapu dan urutkan krim sepenuhnya pada wajah dan leher. Boleh juga digunakan selepas menggunakan Penyegar SAFI RANIA GOLD dan Serum SAFI RANIA GOLD.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.