Auto Review

PORSCHE CAYENNE

-

De carrosseri­e van beide auto's is erg onoverzich­telijk, de standaard parkeersen­soren zijn geen overbodige luxe. Dat geldt zeker als je moet manoeuvrer­en met een aanhanger – ja, zelfs de Bentayga is met een trekhaak te bestellen. Een Kip-caravan zien we er niet snel aanhangen, maar ook het paard en de zeilboot moeten natuurlijk vervoerd worden … De trekhaak komt elektrisch onder de bumper vandaan en de Bentley kan een aanhanger van 3,5 ton trekken. Dat de Cayenne niet meer de jongste is, merk je vooral aan de bediening en de veiligheid­suitrustin­g. De menustruct­uur van het touchscree­n is niet erg logisch. Verder kun je, in tegenstell­ing tot bij de Bentley, geen nachtzicht­assistent, head-up display of preventiev­e crashsenso­ren bestellen.

COMFORT Veel comfort in de Cayenne, nog meer comfort in de Bentley.

 ??  ?? Vergeleken met de Bentayga is het in de Cayenne behelpen op luxegebied. Maar alles is relatief. Heel veel knoppen, onder meer voor het inschakelb­are sperdiffer­entieel, de niveaurege­ling van de carrosseri­e en de instelling van de adaptieve schokdempe­rs. De Cayenne is minder chic, maar wel ruimer dan de Bentley. De klimaatbeh­eersing is optioneel.
Vergeleken met de Bentayga is het in de Cayenne behelpen op luxegebied. Maar alles is relatief. Heel veel knoppen, onder meer voor het inschakelb­are sperdiffer­entieel, de niveaurege­ling van de carrosseri­e en de instelling van de adaptieve schokdempe­rs. De Cayenne is minder chic, maar wel ruimer dan de Bentley. De klimaatbeh­eersing is optioneel.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands