Auto Review

DE VOLGENDE VERSCHIJNT OP 29 SEPTEMBER

-

VERGELIJKE­NDE TEST Dit nummer kon je lezen hoe de Hyundai i30 Wagon ons beviel, in het komende nummer mag hij zich bewijzen tegenover de Skoda Octavia Combi en de Volkswagen Golf Variant.

 ??  ?? VERGELIJKE­NDE TEST Met 400 pk en een 0-100 in 3,7 seconden is de Audi TT RS Roadster een serieus te nemen sportwagen. Maar je bent pas echt goed als je de Porsche 718 Boxster S weet te verslaan.
VERGELIJKE­NDE TEST Met 400 pk en een 0-100 in 3,7 seconden is de Audi TT RS Roadster een serieus te nemen sportwagen. Maar je bent pas echt goed als je de Porsche 718 Boxster S weet te verslaan.
 ??  ??
 ??  ?? RIJ-IMPRESSIE De Polo is al 42 jaar een van de vaste waarden in de prijslijst van Volkswagen. In grote lijnen verandert er nooit zo veel aan het ontwerp, maar in de details des te meer.
RIJ-IMPRESSIE De Polo is al 42 jaar een van de vaste waarden in de prijslijst van Volkswagen. In grote lijnen verandert er nooit zo veel aan het ontwerp, maar in de details des te meer.
 ??  ?? RIJ-IMPRESSIE De Fransen waren er vroeg bij met hun compacte crossovers, maar nu zijn ook de Koreanen wakker. De Kia Stonic moet het de Renault Captur en de Peugeot 2008 lastig gaan maken.
RIJ-IMPRESSIE De Fransen waren er vroeg bij met hun compacte crossovers, maar nu zijn ook de Koreanen wakker. De Kia Stonic moet het de Renault Captur en de Peugeot 2008 lastig gaan maken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands