Auto Review

OM DE TOP TIEN COMPLEET TE MAKEN

-

HONDA LEGEND

Ontworpen naar het voorbeeld van de Lexus LS 400. De Legend is wellicht minder comfortabe­l, maar ook veel sportiever. Ideaal als zakelijke youngtimer.

HYUNDAI XG

De oudere broer van de Grandeur en qua uiterlijk en karakter ook nog een klassieke, grote Aziaat. Comfortabe­l en compleet, maar absoluut geen bochtenrid­der.

TOYOTA CAMRY

We begrijpen heel veel niet van Amerikanen, maar wel dat zij de Toyota Camry jarenlang als favoriete auto hadden. Ruim, comfortabe­l en hij doet het altijd.

SUZUKI KIZASHI

Misschien geen reusachtig­e auto, maar wel een kanjer van een Suzuki, met een joekel van een viercilind­er (2400 cm3, 178 pk). Standaard met veel leer en luxe.

NISSAN MAXIMA

Draagt dezelfde naam als onze koningin, maar is lang niet zo populair en – eerlijk is eerlijk – ook niet zo mooi. Maar wel: veel voor weinig en hartstikke betrouwbaa­r.

 ??  ?? Bij tweedehand­s auto’s is het afhankelij­k van de leeftijd en de kilometers­tand wat de waarde is en waarop je moet letten bij de aanschaf. Nog belangrijk­er dan deze twee getallen is de manier waarop met de auto omgegaan is. Dat is vaak niet te...
Bij tweedehand­s auto’s is het afhankelij­k van de leeftijd en de kilometers­tand wat de waarde is en waarop je moet letten bij de aanschaf. Nog belangrijk­er dan deze twee getallen is de manier waarop met de auto omgegaan is. Dat is vaak niet te...
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands