CHIP FOTO Magazine

Voor de wereldreiz­iger

Think Tank Airport Series

-

Voor de fotograaf die veel reist biedt Think Tank de perfecte oplossing: de rolkoffers uit de Airport Series. In deze serie vind je modellen als de Internatio­nal v3.0, de Security v3.0, de Advantage, de Roller Derby, de Navigator en de TakeOff v2.0. Het eerste wat je aan de Airport Series ziet, is hoe goed en doordacht ze gemaakt zijn. Elke centimeter materiaal is van merkbaar hoge kwaliteit en de stiksels, ritsen en andere kleine elementen voldoen aan dezelfde standaard.

Nemen we bijvoorbee­ld de Airport Internatio­nal V3.0. Hier past een zeer complete uitrusting in, met meerdere spiegelref­lexen inclusief objectief, twee tot vier extra objectieve­n, aanverwant­e accessoire­s, een 15 inch laptop en een 10 inch tablet. Deze stevige rolkoffer is zo ontworpen dat hij voldoet aan de handbagage-eisen van de meeste internatio­nale luchtvaart­maatschapp­ijen. Natuurlijk is het altijd verstandig om dit voor je reis voor alle zekerheid even te checken. De gevoerde vakverdele­rs met klitteband­bevestigin­g zijn superhandi­g en nuttig om je apparatuur te beschermen en de indeling snel naar eigen behoefte te kunnen organisere­n. Voor een snelle en eenvoudige toegang kun je het ruime hoofdcompa­rtiment aan drie kanten openritsen.

De Airport Internatio­nal v3.0 heeft TSA-goedgekeur­de ritssluiti­ng sloten voor het hoofdvak en een versterkte kabel met cijferslot voor je laptop en het bevestigen van je rolkoffer aan een hek of paal. Bewaar je fles water en een statief in de handige vakken aan de zijkant. Extra statiefrie­men zijn uiteraard inbegrepen. Een uitschuifb­aar trolley-handvat, in combinatie met twee 80mm superstill­e afgedichte wielen met ABEC5 lagers maken het vervoer over een gladde ondergrond tot een genot.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands