Classic Cars (Netherlands)

Klip IV – 19 november, ’s-hertogenbo­sch Leren van de toppers

-

Ook kampioenen doen wat voor de DHRC. Peter Rovers en Bart den Hartog zijn toppers in het spel. Ze zijn veelvuldig winnaar van grote kaartleesr­ally’s als de SLS Classic en de Tulpenrall­ye. Bij deze mannen is kwaliteit gegarandee­rd.

Peter en Bart zijn de uitzetters van de laatste KLIP van 2016. Nog één keer goed oefenen voordat het jaar om is, dit keer volgens het systeem dat in de SLS Classic wordt gebruikt: pijlen kortste route, maar dan op wegenkaart­en met de minder vaak gebruikte schaal 1 op 100.000. De start en de finish vinden plaats bij Golfclub Haverleij, aan de noordkant van ’s Hertogenbo­sch. Zowel ten oosten als ten westen van de club liggen mooie en lange wegen, zodat de bestuurder geheel aan zijn trekken komt. Zoals gebruikeli­jk bij een KLIP is er een instructie en een minicursus vooraf. Nieuw voor deze KLIP is dat er deze keer een Expertklas­se is. Ook de zeer geroutinee­rde equipes willen wel eens wat bijleren. Bart en Peter gaan zich uitputten in hersenkrak­ers voor de Expert- en Tourklasse, maar maken ook een heel prettig rijdbare ‘rijrit’ voor de tourklasse­rs.

Doet u mee? Noteer dan 19 november in uw agenda. De KLIP vangt vanaf 12.00 uur aan in ’s-Hertogenbo­sch. Kijk op www.dhrc.nl voor details – klik op KLIP IV en u bent meteen van alles op de hoogte.

Het is een complete dag kaartleesr­allysport met mooie routeboeke­n, een uitlegboek en rallynumme­rschilden. Deelname kost 50 euro voor DHRC-leden en 70 euro voor niet-leden.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands