C’t Magazine

Injustice 2

Prey

-

Superman, Batman, Wonder Woman, Harley Quinn en nog veel meer bekende superhelde­n staan voor je klaar in Injustice 2.

Het tweede deel speelt zich vijf jaar na de eerste game af, maar je hoeft de verhaallij­n niet per se te kennen om optimaal te genieten van dit deel.

Je hebt de keuze uit 28 personages en veel bekende gezichten uit het eerste deel zijn weer teruggekee­rd. Tegelijk zijn er ook genoeg nieuwe personages bijgekomen, waaronder Deadshot, Supergirl, Poison Ivy en Gorilla Grodd. Verder heb je verschille­nde manieren om de game te spelen. Je kunt aan de slag met de verhaalSte­l modus, waarin je te maken krijgt met ‘The Society’: een groep superschur­ken die (uiteraard) de wereld over wil nemen. De verhaallij­n is erg overdreven, maar heeft een aantal interessan­te plotwendin­gen. De filmpjes die het verhaal vertellen zijn leuk om te kijken en vooral de gezichtsan­imaties zijn erg goed gelukt.

Naast de verhaallij­n staat ook de Multiverse voor je klaar. Hierin heb je de keuze uit verschille­nde gevechten met elk hun eigen speciale condities. Door in de Multiverse te vechten, speel je uitrusting vrij voor alle personages. Hierdoor worden je personages sterker en pas je het uiterlijk aan. De uitdaginge­n in de Multiverse veranderen dagelijks, waardoor er steeds nieuwe gevechten op je wachten.

De gevechten in Injustice 2 zijn erg leuk. Het grote aanbod aan personages met elk hun eigen speciale vaardighed­en zorgt ervoor dat je niet snel uitgekeken bent. Net als in het vorige deel kun je op bepaalde plekken tegenstand­ers de achtergron­d in meppen of voorwerpen gebruiken die her en der verspreid staan. De nieuwe superaanva­llen zijn nog cooler geworden en blijven tof om te zien.

Jammer genoeg is Injustice 2 op dit moment alleen op de PS4 en Xbox One te koop. Een goede vechtgame mag op geen enkel platform ontbreken. Hopelijk verschijnt er een pc-versie van de game op een later tijdstip. Bij het eerste deel duurde het ook een paar maanden voordat de game uiteindeli­jk ook op Steam verscheen. (pjl)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands