BES­TE AAN? HOE BRENG JE EEN NA­GEL­LAK HET

Gloss - - Health -

Stap 1

Breng als al­ler­eerst een base­coat aan. De­ze coat be­schermt je na­gels; het zorgt er­voor dat de kleur van de na­gel­lak niet in je na­gels trekt en de na­gel­lak lan­ger blijft zit­ten. Laat de coat goed dro­gen!

Stap 2

Kies je fa­vo­rie­te na­gel­lak en breng een dun laag­je aan. Breng eerst een laag in het mid­den van je na­gel aan, dan een laag aan de rech­ter­kant en tot slot een laag aan de lin­ker­kant. Wil je je na­gels wat lan­ger la­ten lij­ken? Laat dan een dun streep­je aan de zij­kan­ten on­ge­kleurd.

Stap 3

Laat het eer­ste laag­je na­gel­lak goed dro­gen. Breng ver­vol­gens een twee­de dun­ne laag aan. Meer­de­re dun­ne laag­jes zor­gen voor een mooi­er kleur­re­sul­taat.

Stap 4

Laat nu je na­gel­lak goed dro­gen (bij voor­keur 5 mi­nu­ten). Als nis­hing touch breng je een top­coat aan. Zorg er wel voor dat je het er niet te dik op­smeert. Laat ook de­ze top­coat goed dro­gen.

Stap 5

Zo­dra de top­coat ook op­ge­droogd is, kan je het bes­te met een re­mo­ver stift de over­tol­li­ge na­gel­lak, dat rond­om je na­gels zit, ver­wij­de­ren. Na­tuur­lijk kan dit ook met een wat­ten­staa e met re­mo­ver. Wees de ko­men­de uren voor­zich­tig met je na­gels, want het duurt zo’n 6 uur voor­dat de na­gel­lak he­le­maal uit­ge­hard is.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands

© PressReader. All rights reserved.