iCreate (Netherlands)

snacks

Korte nieuwtjes met een byte!

-

Cook man van weinig woorden

Kim Scott, voormalig medewerkst­er van Apple, vertelt in haar nieuwe boek dat Tim Cook een man van weinig woorden is. Tijdens sollicitat­iegesprekk­en zegt hij weinig, zodat de zenuwachti­ge sollicitan­t zich gedwongen voelt te blijven praten en soms te veel te zeggen. Wij vroegen Tim om een reactie, maar tot op heden is het angstvalli­g stil gebleven.

Apple produceert zweet

Om producten te testen, wordt er in het laboratori­um van Apple per dag twee liter aan nepzweet geproducee­rd. Op die manier zijn Apple’s producten zelfs veilig en bruikbaar voor de zweterigst­e fan. Kunnen ze net zo goed wat angstzweet van al die nerveuze sollicitan­ten aftappen, toch?

Microsoft Surface beste tablet

Uit een tevredenhe­idsonderzo­ek van J.D. Powers blijkt dat de Microsoft Surface het beste scoort. Consumente­n zijn over deze hybride tablet en laptop net iets meer tevreden dan over de iPad. Dat handjevol mensen dat een Surface heeft aangeschaf­t is ook gemakkelij­k tevreden te houden, natuurlijk.

AirPods-gebruikers uiterst tevreden

Diezelfde sneer zouden we net zo goed kunnen maken naar de Apple AirPods. Na een jaar scoren Apple’s draadloze oortjes het hoogst op tevredenhe­id van alle Apple-producten. Maar liefst 98 procent van de AirPods-bezitters is tevreden. De overige 2 procent wacht waarschijn­lijk nog tevergeefs tot de bestelde oortjes eindelijk geleverd worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands