Bier­tje goed­koopst in sta­di­on He­ra­cles

Metro Holland (Holland) - - News -

Sup­por­ters die bij el­ke thuis­wed­strijd in de Ere­di­vi­sie een li­ter bier drin­ken zijn bij He­ra­cles het voor­de­ligst uit. Wie VVV Ven­lo als fa­vo­rie­te club heeft moet het diep­st in de bui­del tas­ten. Dat heeft be­spa­rings­plat­form kor­tings­co­de.nl uit­ge­zocht.

Over de ge­he­le li­nie zijn bier­tjes in de Ere­di­vi­sie­sta­di­ons iets­je duur­der ge­wor­den. Bij PSV, FC Utrecht, NAC en PEC tel je voor een hal­ve li­ter vijf eu­ro neer. Het goed­koop­ste bier­tje haal je bij FC Gro­nin­gen. Voor 0,25 li­ter legt je twee eu­ro neer. In ver­re­weg de mees­te sta­di­ons loont het om een hal­ve li­ter te ko­pen.

Een van de clubs waar de prijs het mees­te steeg is VVV Ven­lo. De prijs schoot daar om­hoog met 12,75 pro­cent. In to­taal kost el­ke Ere­di­vi­sie­wed­strijd een li­ter bier drin­ken je daar in to­taal 191,25 eu­ro. Ter ver­ge­lij­king, in Al­me­lo kun­nen de sup­por­ters nog lek­ker een keer­tje uit eten want zij zijn slechts 142,80 eu­ro kwijt. Ove­ri­gens ver­laag­de Fey­en­oord de bier­prijs iets.

ANP

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands

© PressReader. All rights reserved.