PISTOLET MET GE­GRIL­DE ENTRECOT

Muscle & Fitness - - EET -

MIERIKSWORTELSAUS ¾ eet­le­pel mie­riks­wor­tel 1 eet­le­pel crè­me fraî­che 1 eet­le­pel may­o­nai­se light Snuf­je chi­li­poe­der

SAND­WICH 180 gram en­tre­co­te 18 cm pistolet 1 klein bos­je wa­ter­kers 2 plak­ken vlees­to­maat ¼ zoe­te ui, in rin­gen 2 plak­ken Mün­ster­kaas

1. Meng mie­riks­wor­tel, crè­me fraî­che, may­o­nai­se en chi­li­poe­der in een klei­ne schaal. 2. Oven voor­ver­war­men. Het vlees op smaak bren­gen met pe­per en zout. Vlees gril­len tot de ge­wens­te gaar­heid.

3. Ter­wijl het vlees aan het gril­len is, het brood in de leng­te door­snij­den. Smeer de mierikswortelsaus op bei­de zij­den, voeg dan de wa­ter­kers, to­maat en ui toe (je kunt de ui ras­pen met een man­do­li­ne of kaas­schaaf). 4. Wan­neer het vlees bij­na gaar is, af­top­pen met de Mün­ster­kaas en de kaas iets la­ten smel­ten. Leg het vlees op de on­der­kant van het brood­je en de an­de­re kant er bo­ven­op. Over de zij­kant door­snij­den en op­die­nen.

Op een brood­je Kies bij voor­keur brood­jes met se­sam­zaad­jes. Die be­vat­ten ko­per en mag­ne­si­um, en zijn van vi­taal be­lang voor je ener­gie­pro­duc­tie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands

© PressReader. All rights reserved.