SO­LU­TION

Your Home and Garden - - Your Renovation -

Kate and Jor­dan re­moved the false wall to cre­ate sunny, open-plan liv­ing, and splashed out on bi­fold doors to the con­ser­va­tory. As well as cre­at­ing flow, this al­lowed them to close o the con­ser­va­tory when needed.

They put in a new kitchen, keeping the old plumb­ing in place to save money. The is­land bench was re­moved to al­low more stor­age, a wider fridge cav­ity, a five-burner oven and large dou­ble sinks.

They re­moved or cut back over­grown hedg­ing and dy­ing trees, cre­ated box gar­dens and planted olives and a hedge of fei­joa all around the sec­tion. Thou­sands of dol­lars were spent dump­ing rub­bish from the back of the prop­erty be­fore they could add a clothes­line and vege gar­den.

Newspapers in English

Newspapers from New Zealand

© PressReader. All rights reserved.