Aftenposten

Hole in one

- Arne Hole Spørsmål til Hole in one, send e-post til: arne.hole@aftenposte­n.no

Balle Klorin i Supperådet var TV-helt i 1969. De fleste har trodd at Supperådet siden ble nedlagt, men så dukker det likevel opp igjen – gang på gang. Nå er det Norges Fotballfor­bund som gjerne vil ha både styreleder og flere rådsmedlem­mer.

Generalsek­retaer Pål Bjerketved­t i NFF satte trolig bort reiseskriv­emaskinen før han i sin tid ble sjef i NTB. Det burde han ikke ha gjort. Med reiseskriv­emaskin ville ikke Bjerkeved ha greid å feilsende e-post med konfidensi­elt innhold om Norges Fotfeilfor­bunds svar på mulla Krekar, Svein-Erik Edvartsen.

Edvartsen – fratatt fløyte, men inntil nå seksjonsle­der på Sirkus Ullevaal – skal ha sendt sine e-poster riktig, men påstås å ha greid å late som om de var forfattet av andre!

Etter flere dagers opphold siden Ada Hegerberg kom med flengende kritikk, var det på tide at NFF kom i rampelyset igjen. Episodene med Drillo, Guttorm Dilling og lønningene til Siem og Semb er jo så gamle. Og det er flere måneder siden Kristoffer Ajer ble sendt utpå for U-landslaget uten å vaere spillebere­ttiget.

Er NFF Norges største SFO for overårige?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway