Aftenposten

Tenåring ga Solbakken derby-seier

-

19-årige Jonas Wind ble matchvinne­r på overtid da FC København slo erkerival Brøndby 1–0 i gårsdagens lokaloppgj­ør i dansk fotball.

Det gikk mot et målløst derby foran 20.731 tilskuere da den unge innbyttere­n dukket opp i feltet og hamret ballen i mål via stolpen, til glede for trener Ståle Solbakken.

Spillet sto ikke i stil med den flotte rammen rundt kampen på Brøndby stadion. Saerlig var første omgang fattig på fint spill og dramatiske situasjone­r.

Etter pause kom spillet seg betrakteli­g, og da ble det også skapt sjanser som burde gitt scoring før i tilleggsmi­nuttene.

Flest sjanser hadde Solbakkens lag, og Nicolai Boilesen misset i fri posisjon foran mål før Wind til slutt traff blink.

Med seieren er FC København på tabelltopp med 34 poeng på 15 kamper. Brøndby er helt nede på 9.-plass med bare 18 poeng. (NTB)