Agderposten

Sirkus for alle

Sirkus skal vaere familieund­erholdning, og hos Cirkus Arnardo er det noe for alle generasjon­er.

-

Sirkusfami­lien Arnardo står på for å fortsette den gamle sirkustrad­isjonen, og med nye elementer klarer de også og fornye den.

Gjennom tre forestilli­nger i Arendal i helga, alle godt besøkte, viste Arnardo både med egne tryllenumm­er som ekteparet Paola og Are sto for, og en rekke svaert dyktige, imponerend­e og morsomme artister, at sirkus fortsatt er underholdn­ing for alle.

Hunder og ponnier sørget for at dyrene fortsatt er med, og klovnen ga latter til både små og store. Halsbrekke­nde akrobatikk fikk publikum til å gispe, og kraftkaren imponerte.

 ?? ALLE FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? STERKE TENNER: Det er få som har så sterke tenner som Duo Costache at de tør å henge etter tennene i 10 meters høyde.
ALLE FOTO: ELISABETH GROSVOLD STERKE TENNER: Det er få som har så sterke tenner som Duo Costache at de tør å henge etter tennene i 10 meters høyde.
 ??  ?? TÅLER MYE: Denis Ilchenko blir kalt Den sterke Mannen, og han viste at det var ikke uten grunn. Her får han en stor tung bil over seg.
TÅLER MYE: Denis Ilchenko blir kalt Den sterke Mannen, og han viste at det var ikke uten grunn. Her får han en stor tung bil over seg.
 ??  ?? SKJØT MED BEINA: Elf Prinsess Kelly Sabel fikk full oppmerksom­het fra hele publikum, og stor applaus og jubel da hun skjøt ballongen med pil og bue ved bruk av beina, og traff på første forsøk.
SKJØT MED BEINA: Elf Prinsess Kelly Sabel fikk full oppmerksom­het fra hele publikum, og stor applaus og jubel da hun skjøt ballongen med pil og bue ved bruk av beina, og traff på første forsøk.
 ??  ?? VAKKERT: Boblepoesi het Diana Boiachins andre nummer, og det var helt på sin plass. Nydelig vakkert, og hun trollbandt både store og små.
VAKKERT: Boblepoesi het Diana Boiachins andre nummer, og det var helt på sin plass. Nydelig vakkert, og hun trollbandt både store og små.
 ??  ?? KLOVNEN: Det var umulig for store og små, og ikke le av klovnen André.
KLOVNEN: Det var umulig for store og små, og ikke le av klovnen André.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway