Agderposten

Valgte cricket fremfor å se England ta seg til semifinale

Joe Hart var engelsk førstekeep­er i kvalifiser­ingen, men ble vraket i forkant av fotballVM. Lørdag spilte han cricket da England booket semifinale­billett.

-

I stedet for å se arvtakeren Jordan Pickford gjøre suksess og holde nullen mot Sverige (2- 0-seier), var Hart på cricket- banen og spilte en ligakamp for Shrewsbury. Det var hans første opptreden for klubben på 11 år.

Hart var svært skuffet da han ikke kom med i Gareth Southgates VM-tropp. I kvalifiser­ingen spilte 31-åringen ni av ti kamper. Formsvikte­n sist sesong ble Harts bane. Totalt står han med 75 landskampe­r for England.

Ifølge britiske medier vil Harts klubbframt­id bli avklart innen kort tid. Han er under kontrakt med Manchester City, men har de to siste sesongene vært på utlån i italienske Torino og West Ham. City skal være villig til å lytte til tilbud om en permanent overgang.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? OPPTATT: Englands tidligere førstekeep­er Joe Hart var opptatt med cricket og så ikke sine gamle lagkamerat­er ta seg til VM-semifinale.
FOTO: NTB SCANPIX OPPTATT: Englands tidligere førstekeep­er Joe Hart var opptatt med cricket og så ikke sine gamle lagkamerat­er ta seg til VM-semifinale.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway