Agderposten

Elverums slo finske Cocks i mesterliga­en for annen gang

- HÅNDBALL:

Elverum tok sin fjerde seier i mesterliga­en i håndball ved å slå finske Riihimäki Cocks med 28-25 i lørdagens bortekamp.

Med seieren er Elverum med for fullt i kampen om å ta seg videre fra gruppe D, med 8 poeng på seks kamper.

Hjemmelage­t startet best var oppe i tre måls ledelse. Elverum scoret deretter fem mål på rad slik at det sto 8-6 til gjestene etter et kvarters spill. Den ledelsen ga aldri det norske laget fra seg, og til pause sto det 15-12 til laget fra skogene. Elverum var oppe i en firemålsle­delse med 20 minutter igjen, men Cocks klarte å redusere til bare å ligge ett mål bak. Elverums målvakt Morten Nergaard viste seg også denne gangen som en svaert viktig spiller mot slutten, og det norske laget dro fra igjen til en femmålsled­else med under to minutter igjen på klokka.