– En av våre sto­re da­ger

Faedrelandsvennen - - SPORT - NTB

Lands­lags­tre­ner Roar Hjel­me­set me­ner lør­da­gens skiathlon-øvel­se kan bli en av de sto­re nors­ke da­ge­ne un­der VM i Lah­ti.

Astrid Uh­ren­holdt Ja­cob­sen var den enes­te av de fire på det nors­ke skiathlon-la­get som stil­te på presse­kon­fe­ran­se fre­dag. Hei­di Weng, Ing­vild Flug­stad Øst­berg og Ma­rit Bjør­gen prio­ri­ter­te alle en ro­lig tre­nings­økt etter tors­da­gens sprint­ut­lad­ning.

– Jeg har ikke noe kon­kret mål, men jeg skal være like blid og fornøyd i mor­gen, og da tror jeg det går bra, sa Ja­cob­sen.

Kvin­ne­ne har så langt ikke fått prø­ve seg på skiathlon i ver­dens­cu­pen den­ne se­son­gen, men Roar Hjel­me­set er trygg på at det nors­ke la­get kom­mer til å le­ve­re.

– Det er et bra lag. Både Hei­di, Ing­vild og Ma­rit er lø­pe­re som har vært på sei­ers­pal­len jevn­lig i både klassisk og skøy­ting. Vi har ikke fått no­en skiathlon­re­sul­ta­ter, men med Astrid og de tre and­re har vi en tropp som skal bite fra seg. Det som skal skje i mor­gen (lør­dag) er vel en av våre sto­re da­ger, sa Hjel­me­set.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway

© PressReader. All rights reserved.