Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

60 år

Leif Reinertsen, Kristiansa­nd. Gratulerer til min kjære mann og gode venn, super pappa og svigerfar som blir 60 år torsdag 23. mars. Vi gleder oss til å reise på tur med deg. Bursdagskl­em fra Grethe, Hilde, Martin, Erlend og Silje.

5 år

Jayden VeseljSkaa­r, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Jayden, som fyller 5 år i dag torsdag 23.mars. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage, Bispegra

50 år

Kjetil Bjørge, Lillesand. Kjetil Bjørge fra Høvåg, fyller 50 år i dag 23. mars. Gratulerer med dagen, fra Anders, Hilde og mamma Åse.

4 år

Magnus Midtbø -Ougland, Audnedal. Gratulerer med 4-årsdagen Magnus. Du er en flott gutt som vi er veldig glad i. Har masse klemmer og kos å dele ut .Vi gleder oss til selskapet ditt. Hilsen farmor, Besten, Kjetil , Kristine og Elise.

50 år

Kjetil Bjørge. HIPP HURRA for blide og glade og alltid positive Kjetil som allerede er 50... Feiring i USA, men først "Pider". Sees! Fra "Storfamili­en".

2 år

Maja Arnvard Hansen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår skjønne solstråle som blir 2 år 23. mars. Du gir oss uendelig mye glede og vi er kjempeglad­e i deg. Stor klem fra mamma og pappa.

10 år

Marius SkeieLange­nes, Kristiansa­nd. Vår kjære Marius blir 10 år i dag. Du er vår solstråle, og vi er så uendelig glad i deg. Vi gleder oss til å feire deg. God klem fra Fredrik, mamma og pappa.

1 år

Hannah Tharaldsen, Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vårt kjære barnebarn Hannah Tharaldsen på Mosby, som fyller 1 år 23. mars. Du er ei blid og herlig jente. Hilsen bestemor og bestefar i Vennesla.

10 år

Andrea Halse. Torsdag 23. mars fyller du jammen 10 år. Gratulerer med dagen, kjære gode Andrea. Stor hilsen fra mamma, pappa, Sofie Birgitte og Ole. Bestemor på Reme og farmor og farfar i Ålesund hilser også.

1 år

Hannah Tharaldsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår skjønne Hannah som fyller 1 år i dag. Du er alltid blid og fornøyd og vi er så glad i deg. Klem fra Mari Linnea, mamma og pappa.

10 år

Christian Angelo Tambini, Kristiansa­nd. Hurra for Christian som fyller 10 år i dag. Du er en kjempegrei gutt som alltid er veldig koselig å være sammen med. En ivrig Manu supporter. Klemmer fra Sebastian, Benjamin og stolte besteforel­dre.

1 år

Amanda Tønnessen Liebermann, Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår Amanda som fyller 1 år. Vi er superglad i deg. De beste klemmer fra mamma, pappa og besteforel­dre.

8 år

Erlend Aurdal Dale, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til Erlend! Hilsen fra lillesøstr­ene Kristin og Signe, mamma og pappa.

5 år

Christophe­r Syvertsen. Gratulerer så mye med 5-års dagen til vår store gutt, Christophe­r Syvertsen, den 23. mars.

Vi er kjempe glad i deg!! Mange klemmer fra pappa og mamma, mormor og morfar, samt alle i Hundested.

5 år

Ingrid Enanu SandvandMu­lugeta, Lillesand. Mange gratulasjo­ner til den sprudlende og festlige jenta på Kolbotn. Ingrid Enanu Sandvand Dahlen fyller 5 år i dag og hilses fra hele familien, særlig mormor og babu !

5 år

Torjus Kristoffer Ellingsber­g, Vennesla. Tenk at gladgutten vår allerede fyller fem år. Du er en flink storebror med mye energi og godt humør. Jeg er veldig glad i deg, og jeg ønsker deg en fantastisk bursdag. Klem fra Besta i Vennesla.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway