fød­sels­dag

Faedrelandsvennen - - NÆRT -

60 år

Wil­ly Oddvar Stak­ke­land, Kristiansand. Vi vil gra­tu­le­re vår kjæ­re spre­ke og om­sorgs­ful­le pap­pa som fyl­ler 60 år i dag 7. april! Takk for at du all­tid er der for oss! Vi er vel­dig glad i deg! Mas­se klem­mer fra Ma­ren, Ida, Pau­li­ne og Ola!

60 år

Finn Os­kar Tam­bi­ni Finne­stad, Ven­ne­sla. Gra­tu­le­rer til min kjæ­re, flot­te og spre­ke mann, bes­te pap­pa, kule far­far og "svi­ger­far", hjelp­som­me sønn og gode bror/on­kel. Vi er vel­dig glad i deg og ditt gode hu­mør. Stor burs­dags­klem fra oss alle.

36 år

Gunn Kris­tin Han­sen, Kristiansand. Gra­tu­le­rer med da­gen mam­ma. Du er best. Ot­hi­lie, The­odi­ne og Tor­kel.

7 år

Al­lan Em­blems­våg, Søg­ne. Gra­tu­le­rer så mye med 7-års­da­gen til tøf­fin­gen vår! Vi dig­ger deg! Hil­sen mam­ma, pap­pa, Ne­mi og Ba­jas.

7 år

Hannah Smith Lorentz, Kristiansand. Hip­pe­ti­hopp- hur­ra for Hannah! Nå fei­rer vi vår elds­te, her­li­ge dat­ter. Så snill og god, med på alt! In­gen­ting er vans­ke­lig. Caro­li­ne, mam­ma og pap­pa er så utro­lig gla­de i deg.

6 år

El­vin Vabo Ler­vik, Kristiansand. Vår fan­tas­tis­ke El­vin fyl­ler 6 år i dag. Vi syns du er ver­dens flot­tes­te gutt, og vi dig­ger deg! Glad i deg gut­ten vår. Man­ge burs­dags­klem­mer fra Emina, mam­ma og pap­pa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway

© PressReader. All rights reserved.