Fød­sels­dag

Faedrelandsvennen - - NÆRT -

12 år

Da­ni­el Kno­bel At­kin­son, Kris­tian­sand. Hipp hur­ra for vårt sto­re fot­ball­ta­lent Da­ni­el Kno­bel At­kin­son som fyl­ler 12 år fre­dag 21.april. Burs­dags­klem fra beste­mor og beste­far i Vennesla.

8 år

Elias Gum­me­dal, Man­dal. I dag fyl­ler den­ne kjek­ka­sen, Elias Gum­me­dal, 8 år. Du er en om­sorgs­full og fan­tas­tisk god gutt. Verdens bes­te store­bror og sønn. Vi er enormt stolt og glad i deg. Klem fra Olai, Mil­le, mam­ma&pap­pa.

4 år

Ju­lie Ve­rås­dal Rav­naas, Kris­tian­sand. Vår skjøn­ne lil­le prin­ses­se som vi er så glad i og som gir oss så man­ge gode smil fyl­ler en­de­lig fire år! Vi gle­der oss til å fei­re deg med kake og mas­se godt. Sto­re ko­ser fra Mar­kus, mam­ma og pap­pa.

3 år

Sel­ma An­der­sen, Kris­tian­sand. Hipp, hipp, hur­ra for gull­jen­ta Sel­ma som fyl­ler 3 år! Vi er gla­de i deg! Klem­mer fra So­fia, mam­ma og pap­pa.

2 år

Magnus Slot­te, Song­da­len. Hipp hur­ra for god­gut­ten vår Magnus Slot­te som fyl­ler 2 år 21. april. Vi er vel­dig glad i deg. Klem fra Mam­ma, Pap­pa og pys.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway

© PressReader. All rights reserved.