Fædrelandsvennen

Levende vann

- METTE B. STOVELAND

Joh. 7, 37-39

For den som har et godt produkt, gjelder det å reklamere og gjøre varene fristende og tilgjengel­ige. Man må hjelpe kunden å oppdage at de har behov for nettopp denne varen. På en av jødenes høytidsdag­er står Jesus og roper ut et tilbud: «Den som tørster kan komme til meg å drikke. Den som tror på meg, fra hans indre skal det renne strømmer av levende vann»!

Er dette en vare du har bruk for? Jeg synes det høres forfrisken­de ut. Alltid tilgang på rent, friskt, livgivende vann – styrkedråp­er til hver dag og hvert steg gjennom livet.

Dette vannet er synonymt med Den Hellige Ånd, som gis til alle som tror på Jesus. Du som er døpt har fått den. Det er den som overbevise­r om at Gud er til. Det er den som forteller deg sannheten om Gud og deg selv og viser deg veien til redningen. Det er den som gir visshet om enhet med alle kristne, som lar deg se det verden ikke kan se og lar deg oppdage hvilke tjenester du kan gjøre. Den kan nes- ten drukne i hverdagens støy, men i stillhet kan dere snakke rolig og fortrolig sammen.

Den Hellige Ånd, en fantastisk gave. La oss feire den! God pinse!!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway