Fædrelandsvennen

Er du enig i undersøkel­sen?

-

Liv Skråvik, (52). – Jeg er i Kilden ganske ofte vil jeg si, rundt sju ganger i året. Og det er som oftest teater som trekker meg hit. – Jeg tror at kvinner generelt er mer opptatte av både teater og kultur generelt enn menn. Derfor er det nok flere kvinner som tar turen hit, legger hun til.

Tove Flaat, (59). – Jeg drar til Kilden noen ganger i året, og da er det som oftest konserter og teaterstyk­ker som gjelder. – Det at flere kvinnerenn menn besøker Kilden, handler nok om at kvinner er flinkere til å ta initiativ til å få med venninner ut på kulturarra­ngementer.

Ann Kristin Bilstad, (52) tok med seg moren Grethe Taraldsen (84). – Vi er på Kilden bare noen ganger i året, men det skyldes nok det at vi begge bor i Arendal. Jeg liker å dra på teaterfore­stillinger og gode konserter her. Jeg tror rett og slett at kvinner generelt er mer opptatte av mellommenn­eskelige ting som kunst og kultur.

Anlaug Haarbye, (53). – Dette

er faktisk den første gangen jeg er i Kilden, siden jeg bor i Oslo til daglig. Nils Harald Sødal er en bekjent av meg, så derfor ville jeg få med meg akkurat denne premieren.

– Når det kommer til hvorfor det er flere kvinner enn menn i Kilden så tror jeg årsaken er at det er mer driv i kvinner når det kommer til det å faktisk bestille billetter. I tillegg er også kvinner flinkere til å samle vennegjeng­en til en kveld ute.

Mette Seldal, (39). – Jeg besøker Kilden månedlig, det vil si en eller to ganger i måneden. Det er som regel konserter eller teater som trekker meg hit, eller det å besøke Lørdagskil­den sammen med barna mine. – Jeg tror at kvinner generelt er flinkere til å finne på ting, og det å komme seg ut på forskjelli­ge tilbud. Det er nok årsaken til at det er flere kvinner som besøker Kilden.

Eva Lill Bjørklund, (45). – Jeg er her rundt to ganger i året, og da er det som regel på arrangemen­ter hvor jeg har fått fribillett­er. – Det er for lite «push» i mannfolken­e. Vi kvinner pusher hverandre til å finne på ting, og dra ut på forskjelli­ge kulturtilb­ud og andre ting.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway