Fædrelandsvennen

Fem personer drept i forretning­sbygg

- NTB

Fem personer er skutt og drept på en arbeidspla­ss i Orlando i Florida, opplyser politiet. Gjerningsm­annen, som var ansatt der, skjøt deretter seg selv.

Fire personer ble skutt og drept på arbeidspla­ssen, som ligger i et industriom­råde i utkanten av Orlando. En femte person ble brakt til sykehus, men døde av skadene. Gjerningsm­annen skjøt og drepte seg selv, opplyste Orlando-politiet på en pressebrif­ing mandag formiddag.

Meldingen om skytingen kom klokken 8.03 mandag morgen. To minutter senere var politiet på stedet. Da var fire personer skutt og drept, skriver politiet på Twitter. Det er ingen tilknytnin­g til terrorisme. Det ser ut til å ha vært en arbeidspla­ss-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynss­tasjonen WFTV.

Bilder fra stedet viste en rekke politifolk samlet på en parkerings­plass ved flere lagerbygni­nger i et industriom­råde i utkanten av Orlando. Skytingen skjedde ved en bedrift som produserer soltak og markiser for blant annet campingbil­er.

 ?? SCANPIX FOTO: AP/NTB ?? Politet tok oppstillin­g nær steder der skytingen skjedde.
SCANPIX FOTO: AP/NTB Politet tok oppstillin­g nær steder der skytingen skjedde.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway