Fædrelandsvennen

Zernichow er ønsket av Jerv

- STEFFEN STENERSEN

Hvis Arne Sandstø får det som han vil, blir Starts Thomas Zernichow en del av Jerv-stallen allerede i sommer.

– Han er en type som, så lenge Start spiller som de gjør, passer bedre inn i det mønsteret vi har, sier Jervtrener Arne Sandstø til Fædrelands­vennen.

Thomas Zernichow signerte for Start i fjor sommer, men sluttet seg til troppen etter fjorårets sesong.

Midtbanesp­illeren hadde i flere år imponert på midtbanen i Vindbjart, men overgangen til et høyere nivå har ikke gått som 21-åringen hadde håpet.

Et sju minutter langt innhopp mot Kongsvinge­r er det Start-spilleren har å skilte med i årets 1. divisjon. Men hvis Jerv får viljen sin, spiller Zernichow høstsesong­en i Grimstadkl­ubben. Trolig er det i første omgang et utlån som er aktuelt. Midtbanesp­illeren har to og et halvt år igjen av kontrakten sin.

– Vi har ikke snakket med Starts trenere eller med Thomas selv, men Rune Jakobsen (Jervs daglige leder) har på oppdrag fra meg ringt daglig leder i Start for å høre hva de tenker om situasjone­n hans, sier Sandstø, og legger til:

– Nå vet ikke jeg om Start har tenkt å endre system, men akkurat nå er det mer plass for ham hos oss.

Fædrelands­vennen vet at Zernichow lenge har vært en spiller Sandstø kunne tenkt seg i sitt 4-3-3-system. Det var nettopp som indreløper i en treer på midtbanen at Zernichow til tider herjet med motstander­ne i 2. divisjon.

Starts midtbanesp­iller sier til Fædrelands­vennen at han ikke har hørt noe som helst fra Jerv. På spørsmål om en låneoverga­ng ville vært aktuelt, svarer han «ingen kommentar».

 ?? ARKIVFOTO ?? Thomas Zernichow.
ARKIVFOTO Thomas Zernichow.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway