Fædrelandsvennen

Trajković er Fløys førstevalg

- STEFFEN STENERSEN

Fløy håper å ha ny trener på plass før helga.

Nikola Trajkovic er Fløys førstevalg til å erstatte Mattias Andersson. Det bekrefter sportslig leder Bård Georg Karlsen i Fløy, overfor Fædrelands­vennen.

Andersson ble mandag bekreftet som Arendal Fotballs nye hovedtrene­r.

– Det stemmer at han er vårt førstevalg. Så handler det om å få arbeidstil­latelse og andre praktiske ting på plass, sier Karlsen.

– Når håper dere å ha han klar?

– Så fort som mulig. Vi satser på at det er på plass før helga, sier Karlsen.

TV 2 meldte mandag kveld at mye tydet på at serberen overtar 3. divisjonsk­lubben.

Trajkovic kom til Fløy som assistent under Mattias Andersson i fjor sommer. Noen måneder etter kom kjæresten Katrine Lunde flyttende til Kristiansa­nd, for å spille for Vipers. Trajkovic har en datter sammen med keeperen.

I august måtte dog serberen reise hjem, da han ikke hadde fått oppholdsti­llatelse i Norge. Nå håper Fløy å få det på plass, slik at 36-åringen kan lede laget mot FK Tønsberg kommende helg.

Trajkovic har selv en spillekarr­iere bak seg. Han har blant annet 39 kamper for Røde Stjerne Beograd, og har to A-landskampe­r for Serbia og Montenegro, tilbake i 2005.

– Jeg har trent Rostovs U21lag, og håper med min erfaring som både trener og spiller at jeg kan bidra med noe, sa Trajkovic til Fædrelands­vennen da han ble klar for Fløy i fjor sommer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway