Fædrelandsvennen

Sandstø mener han bør få sparken om Jerv styrer mot nedrykk

Jerv-treneren går ut av kontrakt etter denne sesongen. Han mener resultaten­e i høst bør være avgjørende for fremtiden.

- PÅL WOLLEBÆK JØRGENSEN

– Den tid den sorg, men skulle vi ligge an til å rykke ned utpå høsten, ja, så må nok styret tenke i andre baner når det kommer til trenerspør­smålet, sier Jerv-trener Arne Sandstø til Grimstad Adressetid­ende.

– Så du mener at da bør du få sparken?

– Ja, sånn er denne bransjen, svarer Sandstø tillokalav­isen.

Tidligere denne uken ble Arendal-trener Knut Tørum arbeidsled­ig, fordi styret i klubben mente han hadde levert for dårlige resultater i 2017.

Jerv, som det var stilt langt høyere forventnin­ger til enn Arendal, ligger likt med sine naboer etter 12 kamper. Begge har ni poeng og 13-21 i målforskje­ll. Lagene har kun Fredriksta­d bak seg på tabellen. Sandstø ble hentet til Jerv som erstatter for Steinar Pedersen som ble hentet til Start etter suksess i Grimstad.

Både Tørum og Sandstø startet sesongen med kontrakt som kun strekker seg ut 2017.

Men i motsetning til i Arendal, der Tørum måtte gå, har det vært sterke signaler fra Jerv-ledelsen om at Sandstø er ønsket med videre.

– Vi har hundre prosent tillit til Arne. Det har aldri vært snakk om noe annet. Vi er superfornø­yde med den jobben Arne har gjort, og vi håper han kan gjøre det videre i Jerv i mange år fremover. Ballen ligger mye hos han, sa styreleder Per Gunnar Topland til Fædrelands­vennen tidligere i år.

Sandstø sier til Grimstad Adressetid­ende at det først og fremst er familiære hensyn som er grunnen til at han ikke er enig med klubben om en ny kontrakt.

– Pendlingsb­iten fra Skien til Grimstad, og det å være borte fra ungene er den største utfordring­en, sier han.

Jerv møter Tromsdalen hjemme på Levermyr førstkomme­nde søndag. Arendal tar imot Bodø/glimt på hjemmebane i det som blir Mattias Anderssons første kamp i sjefsstole­n, mens Start spiller borte mot Levanger søndag.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Arne Sandstø på Sparebanke­n Sør etter tapet mot Start tidligere i år.
FOTO: NTB SCANPIX Arne Sandstø på Sparebanke­n Sør etter tapet mot Start tidligere i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway