Fædrelandsvennen

En dame med attitude

- GUNN-HILDE ERSTAD

PALMESUS Zara Larsson

Når: Fredag

Det er ikke rart at Zara Larsson har vokst til å bli en popyndling utover Skandinavi­as grenser. Med et heftig liveshow overbevist­e hun i kveld. Svenske Zara Larsson har tatt verden med storm og er Skandinavi­as mest populære popstjerne for tiden. Til tross for sin unge alder har hun allerede lang erfaring fra rampelyset.

Selv om store deler av musikken til Larsson baserer seg på elektronis­k musikk, har hun med seg fullt band, backingtra­cks og to korister i tillegg til fire dansere. Det blir derfor ikke spart på noe når låtene «Never Forget You» og «What They Say» åpner showet.

Larsson er en dame med attitude, selvsikker­het og sterke meninger. Hun eier scenen fra første stund og brifer med en overlegen stemme. Her er det ekstreme ornamenter­inger som minner om Beyonce, og innøvd dansing gjør det amerikansk­e superstjer­ne-imaget komplett.

Den amerikansk­e åpningen blir tonet noe ned med sangene «Sundown» og «Don’t Let Me Be Yours» fra hennes nye album. Sistnevnte er skrevet i samarbeid med blant annet Ed Sheeran og hun glir derfor over i hans store hit «Shape Of You» til publikums store fornøyelse.

 ?? FOTO: HEIDA GUDMUNDSDO­TTIR ?? Zara Larsson spilte låter som «Uncover» og «Never Forget You».
FOTO: HEIDA GUDMUNDSDO­TTIR Zara Larsson spilte låter som «Uncover» og «Never Forget You».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway