Fædrelandsvennen

– Holder alle dører åpne

- STEFFEN STENERSEN

Start ønsker å holde alle dører åpne i jakten på nye spillere. Dermed er to spillere ute av døra etter kun få måneder i klubben.

– Han hadde et fysisk dårlig utgangspun­kt da han kom hit. Vi hadde tro på at vi skulle få ham i kampform. Så ble han dessverre skadet, sier Start-trener Steinar Pedersen til Fædrelands­vennen.

Han snakker om Dany N’guessan. Spissen som Start offentligg­jorde tirsdag at de har kvittet seg med.

Dermed er både Nigel ReoCoker og N’guessan, spillerne som ble hentet inn utenfor vinduet for å dekke opp en tynn stall, borte fra klubben.

Avgjørelse­n om å kvitte seg med den franske spissen kommer kun dager før et ekstraordi­nært årsmøte som kan bety mye for et spillerjak­tende Start.

Dersom årsmøtet godkjenner investoren­es inntog i Start, vil det trolig bety at Steinar Pedersen kan hente spillere fra en helt annen hylle allerede i det kommende vinduet, som åpner 20. juli.

– Nå skal dette gjennom først, så får vi se i morgen hva utfallet blir. Det får tiden vise, sier Pedersen.

– Ville N’guessan fortsatt vært i klubben om du ikke var relativt overbevist om at dette gikk gjennom?

– Det blir en hypotetisk tanke. Realiteten var slik at vi skulle ta status etter endt vårsesong, sier Pedersen.

Nåværende Start-direktør Even Øgrey Brandsdal sier følgende om overgangss­ituasjonen:

– Vi ønsker å holde aller dører åpne. Vi hentet inn disse spillerne i et vindu som var stengt. Med en gang vinduet åpner blir det flere alternativ­er, og vi ønsker da heller å se på de muligheten­e, sier Brandsdal.

– Kommer dette også som en reaksjon på at man trolig har mer å bruke i vinduet enn hva man trodde man skulle ha da man hentet disse spillerne?

– Ja, det er en kombinasjo­n. Hadde vi ikke blitt så skadeutsat­t, så hadde vi hentet verken Nigel eller Dany. Det var en ekstaordin­ær situasjon, sier Brandsdal.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Start-trener Steinar Pedersen.
FOTO: NTB SCANPIX Start-trener Steinar Pedersen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway