Fædrelandsvennen

Jerv-supportern­es spesielle hyllest rørte Sandstø

- RUNE STENSLAND

Denne post it-lappen ventet på bilen til Jerv-trener Arne Sandstø etter søndagens serietap.

Lappen, med teksten «Hei Arne! Jerv-fansen elsker deg tross tap i dag. Vi reiser oss igjen etter dette også! Stå på! Heia Jerv», rørte Sandstø så mye at han la et bilde av den ut på Twitter sammen med ordene «Selv om de har kjørt i 8 timer. Takk så mye, inspireren­de og motiverend­e, Takk!!!»

– Jeg har ikke opplevd en slik gest tidligere i min trenerkarr­iere. Det er ikke noen som tar et tap tyngre enn en fotballtre­ner, og da gjør det godt å se en slik melding, sier Sandstø til Fædrelands­ven- nen dagen etter 1–2-tapet borte for 1. divisjonsk­ollega Strømmen.

Jerv har hatt en tung sesong hittil, og ligger på 13. plass blant 16 lag. Sandstø er glad for at supportern­e og klubben forstår at «det svinger» i fotballen:

– Jerv har hatt flere gode sesonger på rad nå, men vi har underprest­ert i år. Likevel føler jeg at det er god forståelse i Grimstad for at noe slikt kan skje. Jeg har ikke vært i en klubb tidligere som har gitt meg den samme familieføl­elsen som jeg har i Jerv. I kjølvannet av Bugge Pettersen-saken har det vært en debatt om hva en supporter skal være. Supportere av Jerv er i hvert fall supportere med stor S.

Sandstø er på utgående kontrakt som trener, men klubben har tidligere signaliser­t at de ønsker å forlenge toårskontr­akten. Det mener også leder av Jervs supportekl­ubb Svaberget, Sindre Håland (23), bør skje.

– Mitt inntrykk av Arne er at han er en ærlig og dyktig trener, som er flink både faglig og mellommenn­eskelig. Selv om det ikke har gått så bra sportslig i år, kunne vi ikke hatt noen bedre trener. Jeg håper han fortsetter, og så får målet denne sesongen være å overleve i divisjonen, sier Håland.

 ?? FOTO: ARNE SANDSTØ ?? Jerv-trener Arne Sandstø fikk en opptur etter 1–2-tapet for Strømmen søndag da han så denne lappen på bilen sin.
FOTO: ARNE SANDSTØ Jerv-trener Arne Sandstø fikk en opptur etter 1–2-tapet for Strømmen søndag da han så denne lappen på bilen sin.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway