Fædrelandsvennen

Bremsene på for Harley-davidson i Kristiansa­nd

«Det har dessverre vaert omfattende røde tall så langt og vi har nå tatt en tung beslutning da det ikke lenger er mulighet til å drive uten endringer.»

- STEINAR VINDSLAND

Det skriver innehaver Robert Fauske på Facebook-siden til Harley-davidson Kristiansa­nd.

Etter mange år i eiendomsbr­ansjen forsøkte Robert Fauske og hans kone Anniken Lehland Fauske seg på motorsykle­r. I januar 2017 åpnet de den første nye butikken for den legendaris­ke motorsykke­len på 10 år i Skandinavi­a. Og det var i Sørlandspa­rken. – Det føles veldig bra. Det kribler litt i magen nå, sa Fauske til Faedreland­svennen før åpningen.

Siden 20. september, da han skrev innlegget på Facebook, har det vaert fullt lagersalg med store rabatter i butikken. I innlegget skriver han at han ikke har tatt inn 2019-modellene og antyder muligheten for et eierskifte som kanskje kan sikre framtida for butikken i Kristiansa­nd.

I to år planla ekteparet Fauske oppstarten av motorsykke­lbutikken på Sørlandet.

Faedreland­svennen har forgjeves forsøkt å få tak i ekteparet for kommentar.

 ?? ARKIVFOTO ?? Robert Fauske på en av motorsykle­ne i forbindels­e med åpningen av Harley-davidson Kristiansa­nd i januar 2017.
ARKIVFOTO Robert Fauske på en av motorsykle­ne i forbindels­e med åpningen av Harley-davidson Kristiansa­nd i januar 2017.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway