Fædrelandsvennen

10 år siden

-

16. oktober 2008

●●Direktør Ingvald Fardal i Fjord Line synes det lukter vondt når rederiet blir utestengt fra havna fordi man ikke vil trafikkere Kristiansa­nd året rundt. Han antyder at Color Line må ha en hemmelig avtale med havnevesen­et, noe havnedirek­tøren avviser kontant. Fjord Line ber nå EU om hjelp i havnestrid­en i Kristiansa­nd. Fardal karakteris­erer kravet om helårsseil­ing som helt uhørt og enestående i norsk og internasjo­nal sammenheng. Linjedirek­tør Odd Grønberg i Color Line sier at de overhodet ikke har forsøkt å påvirke havnestyre­t i saken. – Når det er sagt, synes jeg ikke kravet om helårsseil­ing er urimelig, sier Grønberg.

●●Og hos Kiwi-butikken til Ole Kristian Frivold på Lund er det smil og glede. Ingen Kiwi-butikk i Norge omsetter nemlig for mer enn den Frivold driver på Industriom­rådet på Lund.

●●Vi leser også at det har vaert lønnsfest i IK Start. Det siste året har spillerløn­ningene gått opp med nesten sju millioner kroner. Best betalt var Marius Johnsen med svimlende 3,38 millioner kroner, etter en periode der han var utleid til FC Köln.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway