Fædrelandsvennen

Reistad kalte hjemmepubl­ikummet for Vipers’ åttende spiller

- ANDREAS HOPEN

Det var 2124 tilskuere i Aquarama da Vipers slo FTC i årets siste hjemmekamp. Det hjalp spillerne til å sette inn et ekstra gir mot den ungarske motstanden.

– Det var så utrolig gøy å spille, sier Henny Reistad. Kampen mot FTC var sesongens første med over to tusen tilskuere. Det gjør at det var første gang Reistad fikk oppleve det trøkket i Aquarama som Vipers-spiller.

Det var naermere 100 ungarere på plass på borteseksj­onen, men de klarte ikke å overdøve de over to tusen hjemmesupp­orterne som lagde et voldsomt trøkk rundt Champions League-kampen.

– Å ha så mange i ryggen hjelper mye. Det var sykt gøy med det trøkket, fortsetter 19-åringen, som laget seks mål.

Karoline Olsen smilte fra øre til øre etter kampslutt. 20-åringen har spilt seg inn som en viktig spiller for Vipers. Det å ha et slikt trøkk i arenaen, det hjelper mye, mener Olsen.

– Dette var skikkelig bra. Det er så gøy å sette ballen i mål og kjenne at hele Aquarama er med deg. Det gir en ekstra energi. Når det er slik trøkk som i dag, da er de vår åttende spiller, fastslår Olsen.

Linn Jørum Sulland ble kampens toppscorer. Hun må bare gjenta det hun alltid sier.

– Aquarama er den desidert beste plassen å spille håndball i Norge. De hjelper oss så ekstremt framover. Det har jeg sagt mange ganger før, og det står jeg for, sier Sulland.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad ser som regel veldig betenkt ut underveis i kampene. Men å ikke få med seg lørdagens trøkk var naermest umulig.

– Jo da, jeg får med meg stemninga. Det er veldig gøy med så bra trøkk, og det setter vi stor pris på, sier Vipers-treneren.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX ?? Stemningen var elektrisk i Aquarama da Vipers tok en ny seier i Champions League.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB SCANPIX Stemningen var elektrisk i Aquarama da Vipers tok en ny seier i Champions League.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway