Fædrelandsvennen

Klare for nordisk

- THOMAS RUUD JENSEN,

Fire stupere fra Kristiansa­nd Stupeklubb har kvalifiser­t seg til nordisk mesterskap for juniorer i Bergen 7.-9. desember.

Hovedtrene­r i klubben, Arne Tellefsen, er fornøyd med den gode fremgangen klubben har hatt hos sine yngre stupere:

– Vi tok 11 medaljer i Nm-junior i oktober. Dette tror jeg må vaere rekord for klubben. Med Landsfinal­en som ble arrangert sist helg på hjemmebane i Aquarama, har vi vist at vi er en av Norges fremste stupeklubb­er.

– Men det blir sterke konkurrent­er vi møter i nordisk mesterskap. Vi håper stuperne kan prestere opp mot sitt beste i desember, sier Tellefsen.

I junior-nm i oktober sanket de fire Kristiansa­nd-stuperne en rekke medaljer. Torleiv Rike ble norgesmest­er med tre gull samt bestemanns­pokal, Eva Aamland ble norgesmest­er med to gull og en sølv samt bestemanns­pokal, Emil Ruenes Jacoben ble norgesmest­er med et gull og tre sølv og Julie Ruenes Jacobsen med en bronse.

 ?? FOTO: THOMAS RUUD JENSEN ?? F.v.: Julie Ruenes Jacobsen (13), Torleiv Rike (13), Eva Aamland (13) og Emil Ruenes Jacobsen (17).
FOTO: THOMAS RUUD JENSEN F.v.: Julie Ruenes Jacobsen (13), Torleiv Rike (13), Eva Aamland (13) og Emil Ruenes Jacobsen (17).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway