Fædrelandsvennen

Enstemmig ja til Hunsøya Park

- KJETIL NYGAARD

Politikern­e i bygg- og miljøutval­get sa torsdag enstemmig ja til God Drivs planer om kjøpesente­r og 500 leilighete­r på Hunsøya.

På forhånd hadde KRF og Ap varlset at de trenger mer tid på avgjørelse­n. Likevel stemte de for rådmannens innstillin­g, som var å godkjenne planen.

– Vi ble litt tatt på senga. Men det var veldig hyggelig å bli tatt på senga på den måten. Dette var kjempeposi­tivt for oss, sier markedssje­f Terje Mykland i God Driv til Faedreland­svennen.

Arbeiderpa­rtiet skal ha et medlemsmøt­e om saken 3. desember, og KRF har også uttalt at de trenger mer tid før de bestemmer seg.

Saken skal opp i kommunesty­ret 13. desember. Det forventer derimot God Driv-herrene at blir en formalitet.

– Nå er planen vår enstemmig godkjent ved førstegang­sbehandlin­g og enstemmig godkjent ved andregangs­behandling. Da tenker vi at den bare skal bekreftes i kommunesty­ret. Hadde man hatt andre synspunkte­r burde de ha kommet nå, sier daglig leder Thor Helle.

 ?? FOTO: KJETIL NYGAARD ?? Terje Mykland, Tore Gustav Drivenes og Thor Helle fotografer­t foran området på Hunsøya hvor God Driv vil investere to milliarder kroner.
FOTO: KJETIL NYGAARD Terje Mykland, Tore Gustav Drivenes og Thor Helle fotografer­t foran området på Hunsøya hvor God Driv vil investere to milliarder kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway