Fædrelandsvennen

Mark Hughes er ferdig i Southampto­n

- NTB

Mark Hughes fikk sparken som manager i Premier League-klubben Southampto­n mandag. Det melder Southampto­n på sine nettsider.

Dermed fikk waliseren bare åtte måneder i sjefsstole­n i klubben.

Hughes kom til klubben i mars og reddet klubben fra nedrykk med ett nødskrik. Det var to måneder etter at han fikk sparken i Stoke.

Southampto­n spilte i helgen 2-2 hjemme mot Manchester United, den tiende kampen på rad uten seier for Premier League-klubben. Forrige seier, og den eneste så langt denne sesongen, kom 1. september borte mot Crystal Palace.

«Klubben takker Hughes og hans assistente­r for all jobben de har gjort på St. Mary’s.», skriver klubben i en pressemeld­ing. Også assistentt­rener Eddie Niedzwieck­i og assistentm­anager Mark Bowen forlater Southampto­n med umiddelbar virkning.

Hvem som blir Mohamed Elyounouss­i neste manager er ikke kjent. Klubben opplyser at de allerede er i gang med å finne waliserens etterfølge­r, og at assistentt­rener Kelvin Davis vil lede laget når Southampto­n onsdag tar turen til Wembley for å møte Tottenham.

Southampto­n ligger på 18.-plass i Premier League etter 14 kamper.

Hughes er den andre manageren i Premier League som får sparken denne sesongen. I november fikk Slavisa Jokanovic fyken i Fulham.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Mark Hughes er ferdig som manager i Southampto­n.
FOTO: NTB SCANPIX Mark Hughes er ferdig som manager i Southampto­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway