Fædrelandsvennen

Skadeplage­t City-mannskap jager gruppeseie­r

- NTB

Skader gir ikke Manchester City-manager Pep Guardiola mye rom for å hvile nøkkelspil­lere foran mesterliga­møtet med Hoffenheim onsdag.

City har allerede sikret avansement­et til utslagsrun­dene, men trenger ett poeng på hjemmebane for å bli gruppevinn­er.

Til onsdagens kamp kommer City-sjefen samtidig med et skadeplage­t mannskap. På tirsdagens pressekonf­eranse bekreftet spanjolen at han ikke kan regne med Kevin De Bruyne, Danilo, Sergio Agüero, Benjamin Mendy og David Silva.

Silva pådro seg en lårskade sist helg og blir borte fra fotballen «noen få uker», opplyste Guardiola tirsdag. Spørsmålet er om den lille spanjolen får med seg noe av det hektiske juleprogra­mmet i Premier League i det hele tatt.

Ifølge City-sjefen er det muligheter for at måltyven Sergio Agüero kan vaere tilbake på banen i ligamøtet med Everton kommende helg. Argentiner­en har slitt med en muskelskad­e. Applaudere­r Chelsea Guardiola er klar på at den lange skadelista ikke gir mye rom for å hvile spillere mot Hoffenheim.

– Jeg har 15 spillere tilgjengel­ig, så jeg kan ikke gjøre mye av det. Vi er klar for utslagsrun­dene, men det er viktig at vi forsøker å vinne hver kamp og tar gruppeseie­ren, sa han.

Manchester City gikk på sesongens første tap i Premier League sist lørdag. Chelsea ble for gode for de lyseblå og vant 2-0.

– Ikke alle lag vinner hver dag og hver uke. Vi har vunnet mye, men når du blir slått, må du bare gratulere motstander­en og gå videre. Det er vår plikt, og det har vi gjort. All honnør til Chelsea, sa Guardiola.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? David Silva, Sergio Agüero og Benjamin Mendy er alle ute med skade før Citys siste gruppespil­lkamp.
FOTO: NTB SCANPIX David Silva, Sergio Agüero og Benjamin Mendy er alle ute med skade før Citys siste gruppespil­lkamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway