Fædrelandsvennen

7 OM BYTTING

1) Bytter dere gaver i dag? 2) Pleier du å bytte gaver?

-

Maren Benece Modahl og Gabriella Preiss-justnes,

(begge 8), Kristiansa­nd: 1) – Ja, jeg har byttet et mobildekse­l som var i feil størrelse, sier Modahl. – Jeg har bare shoppa. Jeg har handlet gave til mamma som snart har bursdag, og nyttårshår­bøyler, sier Preissjust­nes. 2) – Nei, jeg pleier å vaere fornøyd med gavene jeg får, sier Modahl. – Ja, jeg fikk masse fint i år, sier Preiss-justnes.

Karoline Egebakken,

(18), Vennesla: 1) – Nei, jeg er her for å bruke gavekorten­e jeg fikk til jul. 2) – Jeg pleier ikke å bytte, jeg liker tingene jeg får. Å bytte gaver går fint så lenge det er klaer i feil størrelse. Men jeg vil helst ikke bytte bort noe.

Haakon Rui,

(30), Holmstrand/kristiansa­nd: 1) – Ja, to skjorter som var i feil størrelse. 2) – Det er sjeldent. Da er det i så fall tøy i feil størrelse. Jeg synes man bør ta vare på det man får. Det er ofte en tanke med det folk kjøper til deg.

Joakim Eidstø,

(22), Lindesnes: 1) – Nei, jeg er her med familien for å se om vi finner noen gode tilbud. Det er mye folk, men helt greit å vaere her i dag. 2) – Jeg bytter hvis jeg har fått to av en ting. Men jeg bryr meg ikke så veldig mye om fargen eller mønsteret på skjorta, for eksempel. Så lenge andre synes skjorta er fin, er jeg fornøyd. Jeg setter pris på det jeg får.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway