Fædrelandsvennen

Hr. fylkesordf­ørerkandid­at Steinar Bergstøl Andersen

- AGNAR VILDALEN

Ser av gruppeføre­rens siste innlegg at han har skiftet tittel, derfor denne overskrift­en.

●●Vet ikke om dette er en forfremmel­se eller det motsatte i forhold til gruppeføre­r, for kandidatur­et blir jo uansett ikke omsatt i politiske realiteter.

Siden du angriper meg som person og ikke mine meninger hele tiden, vil jeg komme med et avsluttend­e innlegg i vår polemikk. Du påstår i ditt siste innlegg at jeg ikke treffer mål med mine Frp-teorier. Det er vel akkurat det jeg gjør, og det er grunnen til at du blir så opphisset hver gang.

Dine mål er, tydeligvis, som ellers i Frp å ta personen og ikke politikken. Dette er jo forståelig når kandidaten har en så dårlig politikk å forsvare. Jeg skrev i mitt siste innlegg at jeg, generelt, er motstander av politikerf­orakt da dette tjener ingen. Det mener jeg fortsatt.

Du som person interesser­er meg ikke, det er den forkvakled­e politikken du prediker jeg er sterkt imot. For alt det jeg vet kan du vaere flink til å fremme denne politikken og de meninger den står for, det er ikke mitt anliggende.

Du må vaere en av de ytterst få som er så sneversynt at du ikke har fått med deg hva som skjer i Europa og ellers i verden, bla. i Polen og Ungarn for ikke å snakke om Brasil. Du støtter vel opp om disse regimene, antar jeg, slik du støtter Sverigedem­okratene?

USA imponerer heller ikke. Folkevalgt­e kjøpes og selges hemmelig og legalt av multimilli­ardaerer som en annen forbruksva­re (donasjoner, kaller de dette). (Eks: våpen- og oljeindust­rien som noen av de verste). Tar det likevel for gitt at du er en svoren Trump-tilhenger, en president som har løgnen som sin sterkeste uttrykksfo­rm. Det var jo ellers positivt at du i et tidligere innlegg (27.11,18) satte USA i samme bås som Polen.

Den eneste politikken Frp prøver å vaere flinke på er fremmedhat og null innvandrin­g, avvise de svakeste av de svake (innvandrer­e i ytterste nød som flykter fra krig og redsler) samt å fornekte at menneskesk­apte klimaendri­nger er en realitet.

Ser av ditt innlegg av 14.12.18 at du utbroderer en masse svada om Agder som alle er enige om, unntatt at du også her angriper de som har minst og har det verst. Den bølgen av flyktninge­r vi har hatt og delvis har blir for ingenting å regne hvis Frps politikk skulle få gjennomsla­g, isaer hvis den totale mangel på klimapolit­ikk skulle iverksette­s. Alle som har fulgt med på dem klimatiske utviklinge­n vet dette, unntatt Frp. Noe mer er det vel ikke nødvendig å tilføye.

Ønsker med dette kandidaten en fortsatt god førjulstid i visshet om at kandidatur­et ikke blir noe annet et kandidatur de neste decenniene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway