Fædrelandsvennen

Flere biler fikk sjau på glatta

- FVN.NO

Glatte veier i indre Agder tirsdag morgen, førte til at flere kjøretøy fikk problemer.

Ved halv to-tiden natt til tirsdag skled en bil av veien og havnet i autovernet på fylkesvei 107, mellom Stokkedale­n og Utsogn. – Det er ikke skade på person. Bergingsbi­l blir bestilt, opplyste operasjons­leder Linn Andresen. Bilfører forklarte politiet at glatt veibane som var årsak til uhellet. Det ble skader på autovernet på stedet.

Tirsdag formiddag var det to trafikkuhe­ll på fylkesvei 42 mellom Hornnes og Tonstad. Først ble den stengt ved Håland grunnet et trafikkuhe­ll mellom to lastebiler. Det opplyste Vegtrafikk­sentralen klokka 07.23. Tre timer senere var veien åpen for normal trafikk etter bergingsar­beid.

Kort tid etter meldte Vegtrafikk­sentralen at den tidligere riksveien var stengt igjen, denne gangen ved Kvinlog i Kvinesdal. Et vogntog hadde fått problemer på det glatte føret og kom seg ikke videre. Meldingen kom den hendelsen kom klokka 11.18.

Også i Arendal-området var det problemer tirsdag. Et vogntog ble stående fast i en bratt bakke, like ved Wurt-butikken på Stoaveien. Det meldte politiet klokka 13.22. Veien ble sperret, og ifølge Faedreland­svennens fotograf på stedet måtte flere biler som skulle inn på butikkområ­det snu.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway