Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Lilliane Segersrøin­aas,

Oslo/kristiansa­nd. Gratulerer til vår kjaereste Lilliane som ble ett år i går. Vi gleder oss over deg hver eneste time, hver eneste dag! AGAPE! Hilser til oldemor, Mommo, Moffa, tante og onkel i Sør. Klem mamma og pappa.

13 år Simon Traethaug Matre,

Hønefoss. Vår fantastisk­e Simon Traethaug Matre fyller 13 år 17. januar. Brødrene Filip og Johannes, mamma og pappa på Langhus gratulerer så mye!

3 år Sara Linnea J. Høsteland,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Sara som har bursdag i dag. Hilsen fra farmor og farfar.

40 år Randi Tobiassen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 40, kjaere kone! Finere enn noen gang! JED! Hilsen mannen.

3 år Hermine Nagy Leland,

Byremo, Audnedal. Gratulerer med 3-årsdagen i dag, Hermine. Vi gleder oss til feiring i helga. Stor klem fra Helene og tante.

4 år Kyrre Tollisen Brekke,

Bergen.

Hipp hurra for verdens beste Kyrre. Du er rask som lynet og blid som ei sol. Gleder oss til å feire dagen med deg. Klem fra mormor, morfar og oldemor i Kristiansa­nd.

6 år Ulrik,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, Ulrik! Vi er kjempeglad i dag. Stor klem fra Ylva, mamma og pappa. 6 år Victoria Hansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår lille prinsesse som blir 6 år i dag. Vi er alle kjempeglad og stolt av deg. Ønsker deg en super dag. Klemmer fra pappa, bestemor og bestefar, tante Silje og tante Juni.

7 år Josephine Tetlie Abrahamsen,

Kristiansa­nd. Bestemor og bestefar gratulerer kosejenta Josephine med 7-årsdagen 17. januar. Vi er kjempeglad i deg!

13 år Andrea David,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår kjaere Andrea med 13-årsdagen! Du er ei flott jente som vi er så glad i. Klemmer fra mamma, pappa, Amalie, Andrine og Aurora.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway