Grimstad Adressetidende

Tok sølv og bronse i NM

-

Barzan tar tidlig kontroll, bokser kontroller­t og motstander­en kommer aldri helt inn i kampen. Barzan setter sin motstander på baken i andre runde og dommeren stopper kampen. Seier på RSC og videre til semifinale.

Semifinale

69 kg Barzan Palany. Grimstad Bokseklubb vs Hadi Jet Li Mohammadi. Bergen Sparta.

Begge stoppet sine tidligere motstander­e før full tid, så kampen begynte litt avventende. Mye venting og luring på hverandre for og finne ut av motstander­en. En helt jevn runde.

Andre runde er det mere trøkk og det satses på harde slag og kontringer igjen en jevn runde. Tredje og siste runde bokser Barzan bra og treffer fint på kontrin- gene sine, vi mener han vinner denne runden greit.

Vi var sikre på at det ville gå vår vei, men dommerne er ikke enige og Barzan må nøye seg med bronsemeda­ljen. Dommerstem­mene 1-4. Gratulerer til Hadi Jet Li Mohammadi fra Bergen Sparta, han gikk hele veien og vinner Gull i NB NM.

Finale

91 kg Morten Dåbu. Grimstad BK vs Jan Erik Vårdal. Bergen Sp. Begge trår til fra start og setter et opp et godt tempo til å vaere en tungvektsk­amp, guttene finner ikke den beste timingen på slagene sine og det blir mange slag uten at de lander der de burde, en jevn runde.

Andre runde kommer Morten litt bakpå og går litt mye mot venstre slik at han blir truffet av et par høyre for mye, runden går til Bergen.

Tredje runde vil virkelig Morten vise hvem som er sjef og setter opp tempoet, Jan Erik greier ikke helt å følge med mot slutten og Morten tar runden.

Da står det på dommernes avgjørelse i den første runden og den går til Bergen Sparta Jan Erik Vårdal. Med dommer resultat 2-3. Morten Dåbu må nøye seg med Sølvet i årets NB NM 2017.

Lagleder: Henning Lillejord.

 ??  ?? MEDALJER: (F.v.) Barzan Palany og Morten Dåbu kom hjem fra nybegynner-NM med medaljer i bagasjen.
MEDALJER: (F.v.) Barzan Palany og Morten Dåbu kom hjem fra nybegynner-NM med medaljer i bagasjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway