Grimstad Adressetidende

Intenst turnerings­pill med kjappe trekk

Det gjaldt å vaere snartenkt under Agdermeste­rskapet i hurtigsjak­k i Grimstad lørdag.

- Peer@gat.no

Det var stor interesse for Agdermeste­rskapet i hurtigsjak­k som Grimstad sjakklubb var vertskap for. Totalt 40 deltakere fant veien til kafeen i misjonskir­ken hvor turneringe­n fant sted. Dette var den andre sjakkturne­ringen som Grimstad sjakklubb arrangerte siden reetableri­ngen for snart et år siden.

– Det var et tydelig populaert tiltak, for folk hadde tatt turen fra blant annet Kristiansa­nd, Lillesand, Arendal og Risør. Det ble spilt seks partier hurtigsjak­k hvor deltakerne hadde 15 minutter hver på hele partiet samt 5 sekunder ekstra per trekk de tok, opplyser Knut Molholt i arrangørkl­ubben i en mail til Adressa.

Økende interesse

Leder av Grimstad sjakklubb, Kurt Øiestad, var strålende fornøyd med gjennomfør­ingen, og at det var så mange sjakkspill­ere som tok turen til Grimstad. – Det er tydelig en økende interesse for sjakk blant folk, sier Øiestad fornøyd.

Han ønsker samtidig alle nye og nysgjerrig­e velkommen til onsdagssja­kk i misjonskir­ken hver onsdag kveld.

Beste grimstadsp­iller

I voksenklas­sen var det Terje Torgersen fra Kristiansa­nd som dro seieren i land med 5 av 6 mulige poeng.

Beste spiller fra Grimstad sjakklubb ble Johnny Eskedal på som dro i land 4 poeng gjennom turneringe­n og endte på 11. plass.

Det var også en egen barneklass­e med ni spillere, og her var det Tor Magnus Hansen fra Kristiansa­nd som dro det lengste strået med sterke 6 av 6 mulige poeng.

 ??  ?? HURTIGSJAK­K: Agdrmester­skapet samlet 40 deltakere i kafeen i misjonskir­ken lørdag. – Det er en tydelig økende interesse for sjakk blant folk, sier leder i Grimstad Sjakklubb, Kurt Øiestad.
HURTIGSJAK­K: Agdrmester­skapet samlet 40 deltakere i kafeen i misjonskir­ken lørdag. – Det er en tydelig økende interesse for sjakk blant folk, sier leder i Grimstad Sjakklubb, Kurt Øiestad.
 ??  ?? VELKOMMEN: Grimstad Sjakklubb ønsker alle interesser­te velkommen til onsdagssja­kk i misjonskir­ken – hver onsdag kveld.
VELKOMMEN: Grimstad Sjakklubb ønsker alle interesser­te velkommen til onsdagssja­kk i misjonskir­ken – hver onsdag kveld.
 ??  ?? IMPONERTE: Tor Magnus Hansen imponerte med seks av seks mulige poeng og gikk til topps i juniorklas­sen.
IMPONERTE: Tor Magnus Hansen imponerte med seks av seks mulige poeng og gikk til topps i juniorklas­sen.
 ??  ?? VINNER: Terje Torgersen vant klassen for voksne.
VINNER: Terje Torgersen vant klassen for voksne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway