Lister

Kommunevåp­en

-

Jeg henviser til artikkelen i Lister lørdag 6. oktober: «En hån mot de som har jobbet med dette», og innlegget fra cowboy fra Austad som liker Lyngdalsku­a, Bjørn Stanley Utheim, Lister mandag 5. november 2018.

Jeg leverte inn fire forslag til kommunevåp­en. Jeg kan godt forstå at når der kommer inn over 600 forslag, skal man ha god innsikt og vurderings­evne, og det kan vaere strevsomt å velge ut et forslag.

Cowboyen skriver, sitat: «Lag en grønn plan formet som et sagblad og sett kua på den, slik at kua kommer i sitt rette element!» Det er nettopp det mine forslag er, sagbladet med ku i midten.

De to forslagene som BRKLYN kom fram til i Lister lørdag 6. oktober ligner noe på mine forslag, men ikke helt. Jeg synes mine forslag er mye bedre og mer korrekte.

Jeg veldig enig med cowboyen: Lyngdal er ei jordbruksb­ygd, og bør beholde kua, som Farsund har beholdt de fire traer, for da kjenner man igjen kommunen.

Jeg oppfordrer komiteen som jobber med dette om å ta en ny runde og se på de innsendte forslag.

Siden jeg nå er blitt gift med en lyngdøl, fattet jeg interesse for kommunevåp­net. Jeg har jobbet i skolen i naermere 40 år, og med blant annet faget «Kunst og håndverk». Jeg har i min fagkrets ett år fra Notodden «Kunst og håndverk». Jeg tegner og maler og har en privat maleklubb, og jeg vil gjerne ha mine forslag (tegningene som var akvareller) tilbake. Med vennlig hilsen Ellinor Marie P. Nordli-knutsen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway