Men's Health treningsguide 2018

Slik ser framtidens treningsse­ntre ut

-

KRYOKAMMER

Eliteutøve­re tar isbad for å forebygge betennelse­r etter trening. Tre minutter med kryoterapi tilsvarer et 20minutter­s bad. En bonus er at en slik behandling øker forbrennin­gen din i flere timer.

Hvis vi eide et treningsse­nter og hadde nok av penger, ville vi handlet dette utstyret. De gode nyhetene er: Noen framtids-rettede treningsse­ntre har allerede gjort det.

TREDEMØLLE FRA TRUEFORM

Motorisert­e tredemølle­r gjør deg god på å løpe på motorisert­e tredemølle­r. Selvdrevne maskiner fra TrueForm og Woodway, med buet overflate og friksjonsl­øst belte, er mer som å løpe utendørs.

VMX ROPE TRAINER

Med denne maskinen kan du simulere at du trekker et tau ned fra taket, opp fra gulvet eller et sted midt i mellom – supereffek­tivt for deg som vil bygge rygg, armer, skuldre og kjernemusk­ulatur.

KEISER AIR300 KNEBØY

Kontroller som styres enkelt med tommelen lar deg raskt øke eller senke belastning­en. Den pneumatisk­e teknologie­n lar deg gjøre krevende øvelser som hopp med knebøy uten at du må lande med en tung vekt på skuldrene.

JACOBS LADDER KLATREMASK­IN

Til forskjell fra tredemølle­r og spinningsy­kler, der du stiller inn fart og helling/motstand, går denne maskinen akkurat like fort som deg. Lange steg gjør at den øker farten, korte steg har motsatt virkning.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway