Varden

Mye på spill i Idrettspar­ken

-

MATCHVINNE­R:

Mye står på spill når Notodden får besøk av Pors i ettermidda­g. SKIEN Verken Notodden eller Pors har i utgangspun­ktet råd ti å avgi poeng i dagens oppgjør i Idrettspar­ken.

Topp og bunn

Vertene kjemper i toppen og er mer eller mindre avhengige av seier for å ha noe som helst håp om å kunne klare å ta igjen Arendal. Serieleder­ne fra Agder topper tabellen sju poeng foran Kenneth Dokkens menn med åtte serierunde­r igjen å spille.

For Pors er situasjone­n en helt annen. Laget ligger per i dag under den berømte nedrykksst­reken med 25 poeng. Opp til trygg plass, hvor Odds nest beste per i dag befinner seg, er det tre poeng.

Begge lag viser god form for tiden. Porsgrunns­klubben står med tre seiere på de fire siste, mens vertene fra Notodden står med fire trepoenger­e på de siste fem.

NFK seiret sist

I forrige serierunde feide NFK hjemmester­ke Vindbjart av banen med 4–0. Pors vant på sin side 2–1 mot bunnlaget Fløy på Vestsiden.

Da lagene møttes på Pors stadion i midten av mai stakk NFK av med poengene. Jim Johansen scoret begge målene for Notodden, mens Daniel Lauritzen scoret for Pors. Pål Lundsholt

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? Jim Johansen scoret begge målene for NFK da laget slo Pors i midten av mai.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN Jim Johansen scoret begge målene for NFK da laget slo Pors i midten av mai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway