Varden

BURSDAGER

-

85 år

Hyllest til Anna Christine (Lillemor) Sanden, på 85 års dagen, den 27. februar i Vrådal. Vi håper dagen blir fin, med rikelig av det meste, fordi du fortjener det aller beste. Vi kommer derfor fra fjern og naer, for å feire dagen med deg som vi alle har så kjaer.

Du er snill,omsorgsful­l og alltid tilstede, så lørdag er det deg vi vil glede.

Du ga oss et trygt og godt hjem i oppveksten. Utdannelse­n som sykepleier passet veldig godt til deg, din omtanke for svake og sårbare var ditt hjerte naer. Mange saker har du tatt opp til offentlig debatt som gjaldt naermiljø, oppvekstsv­ilkår for barn og eldreomsor­g. I Skien, der vi hadde vår oppvekst, var du leder av Åfoss Husmorlag, kretsleder for Norges Husmorforb­und i Telemark og utnevnt til aeresmedle­m av Norges Husmorlag.

Lillemor er en skapende person med både rosemaling og skriving. Utallige hustavler, boller og spesielt vakre blomsterma­lerier har det blitt. Skrivingen, og din saeregne måte å uttrykke deg på, har blitt til mange prologer, avisinnleg­g, taler/sanger til bryllup, konfirmasj­oner og slekts treff. Du har alltid hatt meningers mot, og aldri vaert redd for å si din mening hvis noe føles urett.

Mamma er også veldig glad i dyr, blomster og hagestell. Tidlig og seint var du i hagen, og så til at alle plantene trivdes.

Når Lillemor ble enke og pensjonist flyttet hun til Vrådal, og har et varmt og godt hjem der. Nå kan hun ikke forflytte seg like godt som før på egenhånd, men vi vet at hun gleder seg til å se vårløken blomstre der hun planta de i høst.

Vi ønsker deg gode dager framover, og håper sola skinner inn til deg.

Gratulerer med 85 års dagen! Varme og gode bursdagskl­emmer fra Siv Grethe, Anne, Olaus, Knut, barnebarn og resten av familien

41 år 13 år

I dag fyller den flotte, spreke kona mi og mamman vår «en å førr». Håper du får en flott dag. Mange klemmer fra Tuva, Maren og Baard. Hipp hipp hurra for den supre jenta vår, Hedda Habberstad Klovland, som fyller 13 år i dag. Tenk nå er du tenåring!! Vi er kjempestol­te av deg. Håper dagen blir helt tipp topp. Stor klem fra alle oss som er så glad i deg.

13 år

Heipådeg, Ole Theodor. Gratulerer med 13-års dagen i dag. En stor og flink gutt er du blitt og det er nesten utrolig at du nå blir tenåring. Nå er det mye som skjer fremover. Pass på deg selv og gjør gode valg. Mamma og pappa er veldig glad i deg. I dag feirer vi med alle venner i Norge og til og med David, Yvette og Zowi fra Belgia. Mange koser fra alle oss i familien.

13 år

Vi vil gratulere den flotte jenta vår Silje S. Stomperudh­augen med 13års dagen i dag. Nå har vi en tenåring i hus! Håper du får en super bursdag! Mange klemmer fra Håvard, mamma og pappa.

11 år

Lars Vegard Asdahl fyller 11 år søndag! Vi gleder oss til å feire den flotte gutten vår! Du er alltid så hjelpsom og grei og en super bror! Hurra for deg! Klemmer fra mamma, pappa, Ole Andreas og Maia Sofie.

10 år

Hurra, hurra! I morgen søndag fyller Theodor Omland 10 år. Du er en kjempefin og iherdig gutt, med så mange interesser. Det er skole, ski, fotball og svømming! Du har fått mange medaljer også, på skikarusel­l. Og i musikk, så er det tromma som er topp for deg! Takt og rytme, det liker du. Vi ønsker deg en kjempefin bursdag og gratulerer deg så hjertelig med dagen. Bursdagshi­lsen fra alle oss i familien din, som er så glad i deg!

7år

Hurra for Oscar Aune Thomsen, som fyller 7 år i dag! Gratulerer så mye med dagen, gutten vår!Viersåglad ideg!Gode klemmer fra Eline, mamma og pappa.

6år

Vår nydelige førskoleje­nte Lillie Kristine A. Bringsverd fyller 6 år i morgen. Mamma, pappa og Jennie er så glad i deg. Vi håper du får en super dag. Hipp hipp!

6år

Hipp Hurra for vår skjønne Lillie Kristine Aanonsen Bringsverd, som fyller 6 år 26. februar. Store bursdagskl­emmer fra mormor og morfar.

5år

Ulrik Løberg. Hipp hurra. I dag fyller go’gutten Ulrik 5 år. Du er en blid gutt som er full av krutt, og en super storebror. Vi håper du får en kjempefin dag. Vi er så glad i deg. Mange klemmer fra Oda, mamma og pappa.

5år

Hipp hipp hurra, for i dag fyller denne kjekke gutten vår hele 5 år. Gratulerer så mye med dagen, Jonas. Gleder oss til selskap i dag med kaker, brus og is. Vi er veldig glad i deg. Stor bursdagskl­em fra mommom og bebe. Tante Ulrikke og Sanna Sofie hilser også masse og vil gratulerer deg med 5-årsdagen.

3år

Benjamin Leon Braathen Aadna. Oi, plutselig er gutten vår blitt tre år! Du kom som en rakett og siden har det vaert full fart. Dagen feires med store maskiner og is. Klem fra mamma, pappa og storebror Alexander.

2år

Josefine Berg Olaussen blir 2 år i dag. Vi vil gratulere solstrålen vår Josefine med 2.års dagen 25. februar. Vierså veldig glad i deg. Mange bursdagskl­emmer fra Mamma og Pappa, Annabell, Mormor og Besse.

1år

Kosegutten vår Birger Jensen Grave påLindheim fyller 1 år i dag. Du springer allerede rundt på dine små bein. Me er så glad i den smilende gutten. Me likar å passe deg og me får masse kosar. Bestemor og bestefar på Lindheim, Gvarv gratuler med heile vår hjerte og kjem over tonet på Ludag.

1år

Julie Arntsen Erichsen. Gratulerer med 1 årsdagen i dag, kjaere Julie. Bursdagkle­mmer fra Amalie, tante Siv, onkel Christian, mormor og moffa som alle er på ferie i Rauland.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway