Varden

Sushi-restaurant fikk nei, vil søke om skjenking for tredje gang

- PORSGRUNN

Smak & Sans Porsgrunn fikk ikke skjenkebev­illing denne gangen heller. Sushigjest­ene ved Nordentorg­et må fortsatt nøye seg med brus eller vann i glasset.

Det blanke avslaget skal vaere begrunnet med at den ene personen som stod oppført som skjenkeans­varlig fikk rødt lys som følge av manglende vandel. Kommunen har unntatt både personen og forholdet fra offentligh­eten i sine postjourna­ler. Men daglig leder Hoang Ngoc-Thach (bildet) er åpenhjerti­g og forteller at en av de han har med seg på søknaden skylder skatt.

Men han gir ikke opp av den grunn.

– Jeg vil få en annen av dem som jobber her til å stå på papirene sammen med meg, sier han.

Tidligere har kommunen avfeid søknaden og begrunnet det med at stedet er å anse som et gatekjøkke­n. Dette til tross for at det er over 20 sitteplass­er og at konseptet har en slående likhet med konkurrent­en Ori Sushi lenger oppi gata. Heller ikke den gangen mistet driverne av Smak & Sans motet.

De prøvde på nytt. Men også denne gangen ble altså søknaden avfeid. Kommunen skriver også at de etterlyser en beskrivels­e av konseptet.

– Mange av gjestene våre ønsker en øl eller et glass hvitvin til maten, sier Hoang Ngoc-Thach – og søker snart for tredje gang.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway